La baza suntem o companie distribuitoare de echipamente si consumabile medicale (Timberstar Medical), care activeaza de peste 15 ani pe piata din Romania, cu scopul de a oferi cele mai bune solutii de necesar atat pentru spitalele din domeniul public si privat, cat si pentru cabinetele individuale. Dar, cam atat despre acest subiect, sa discutam despre sport.

Timberstar Sport s-a nascut din pasiunea mai multor membrii ai echipei noastre, pentru miscare, sport si natura, care au inceput sa participe constant la competitii precum cross, semimaraton sau chiar maraton, pentru a-si depasi propriile limite sau din pura placere. Pe langa membrii din companie, de-a lungul timpului au inceput sa participe la competitii si alti prieteni. Se parea ca ne-am adunat un grup cu o pasiune comuna.

In plus, la Timberstar Medical avem si produse care se potrivesc si cu domeniul sportiv, prin urmare ne-am gandit cum ar fi sa ne ducem pasiunea la un alt nivel si sa infiintam o divizie pentru sport, prin care sa oferim echipament sportiv, dar si echipament pentru iesit in natura.

Am facut acest pas si suntem motivati sa diversificam gama noastra, prin care sa oferim articole pentru diferite activitati. Prin urmare, daca doresti sa te relaxezi in milocul naturii, sa faci miscare in locurile preferate sau sa participi la competitii sportive, te invitam sa ramai aproape, mai multe vor urma...

  • Inregistrare cont nou

Inregistrare Cont Nou