MODALITATI DE PLATA


RAMBURS

Produsele vor fi platite in momentul in care le primiti de la curier.


ONLINE CU CARD BANCAR PRIN EUPLATESC.RO (VISA/MASTERCARD/MAESTRO)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" realizat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in nici un moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de mentionat: pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


TRANSFER BANCAR

Daca este disponibila aceasta metoda si se alege transferul bancar ca modalitate de plata, informatiile contului EXCLUSIV MEDICAL SRL vor fi afisate pe pagina de confirmare a comenzii si va vor fi expediate de asemenea prin email. Pentru procesarea cat mai rapida a comenzilor, va rugam sa mentionati numarul comenzii in momentul in care initiati transferul bancar. De asemenea, din cauza faptului ca avem nevoie de confirmarea platii inainte de a expedia produsele, procesarea comenzii poate dura mai mult decat in cazul altor modalitati de plata.

  • Inregistrare cont nou

Inregistrare Cont Nou